skip to main
|
skip to sidebar
GasztroJazz
Hapci és Kamilla gasztrokulturális kalandozásai
Oldalak
Főoldal
Szerzők
Tartalomjegyzék
Étteremajánló
Étteremtesztek
Borok
Csokoládék
Kapcsolat
Étteremajánló
Éttermek és pontok
Ebédmenük és pontok
Ajánló: Budapest
Ajánló: vidék
Főoldal
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)
SANTOKU.hu
Japán konyhai kések
Téma
állat
(15)
bor
(97)
borrendezvény
(12)
cukrászda/kávézó
(26)
csokoládé/bonbon
(36)
delikát
(1)
ebédmenü
(20)
ego
(14)
étterem
(16)
étteremkritika
(169)
gasztronómia
(8)
gasztrorendezvény
(29)
halászlé
(22)
horgászat
(7)
interjú/riport
(2)
kertészet/növény
(3)
kirándulás/utazás
(13)
közélet
(3)
pékség
(1)
pizza
(50)
recept/étel
(10)
sütemény
(20)
szolgálati
(3)
vettük/kóstoltuk
(47)
zene
(11)
Hozzászólások
Anonymous
:
“Milyen chili van a csokiban, milyen fajta azt valki esetleg tudja??”
Anonymous
:
“Jól teszed ! Szerintem is isteni ! És én is elèg igényes vagyok . :)”
Anonymous
:
“A dânyi kolbász mára vilaghîrű lett ! Semmi baj nincs vele! Ismerem az üzemet és a hentes boltot is…”
Anonymous
:
“Én ebből most vacsoráztam meg egy adagot, (sajnos a bátyám sütötte, úgyhogy nem tudom máshogy…”
Anonymous
:
“Egyáltalán nem tudom, kihez jut el ez az info… Brunner es Brunner almapaprikát vettem. Hú, hát ez…”
Anonymous
:
“Neked savanyú volt. Másnak meg nem. Nehéz feldolgozni? ”
Anonymous
:
“Erről a CBA-s kolbászról írhatnál pár mondatban véleményt... Köszi előre is!”
Anonymous
:
“Hétvégén volt egy szúnyog a hálószobában, de agyoncsaptam egy Mikszáth Kálmán kötettel. ”
Hapci
:
“Meg a pocak. :)”
nagypapi
:
“Bátraké a szerencse!”
Get this
Recent Comments Widget
Archívum
Archívum
április (5)
március (8)
február (8)
január (8)
december (9)
november (9)
október (14)
szeptember (12)
augusztus (10)
október (1)
szeptember (3)
augusztus (3)
július (3)
június (1)
május (1)
szeptember (1)
július (1)
június (2)
május (5)
április (3)
május (2)
november (1)
október (3)
augusztus (1)
július (1)
június (3)
május (2)
április (2)
január (1)
december (1)
november (3)
október (3)
szeptember (3)
augusztus (2)
július (3)
június (2)
május (2)
április (4)
március (2)
február (3)
január (3)
december (3)
november (1)
október (4)
szeptember (4)
augusztus (2)
július (5)
június (5)
május (6)
április (4)
március (3)
február (5)
január (4)
december (4)
november (2)
október (1)
szeptember (3)
augusztus (1)
július (3)
június (6)
május (3)
április (4)
március (6)
február (3)
január (5)
december (5)
november (6)
október (5)
szeptember (5)
augusztus (6)
július (8)
június (7)
május (8)
április (8)
március (4)
február (5)
január (2)
december (6)
november (8)
október (6)
szeptember (6)
augusztus (6)
július (6)
június (10)
május (7)
április (6)
március (8)
február (8)
január (10)
december (10)
november (9)
október (8)
szeptember (7)
augusztus (8)
július (7)
június (6)
május (9)
április (7)
március (8)
február (9)
január (8)
december (6)
július (3)
május (3)
április (3)
március (5)
Borok/éttermek és pontok
1: katasztrofális
2: rossz
3: gyenge
4: átlagos
5: átlagnál jobb
6: jó
7: kiváló
8: klasszis
9: nemzetközi klasszis
10: életre szóló élmény
Követők
RSS
Bejegyzések
Atom
Bejegyzések
Megjegyzések
Atom
Megjegyzések
METSZŐOLLÓ.hu
ARS és KUKER metszőollók
Barátok
Alberti Dorina - online marketing
Cerkabella Könyvkiadó
Kertészet és Szőlészet
Látogatom
Dining Guide
„Az a korrekt, ha késsel vágjuk fel a húst” – Az imádott-idegenkedett tatár bifsztekről Nyíri Szását kérdeztük
1 napja
A Művelt Alkoholista
Loire-gloire
1 napja
Dorozsmai Endre
Parabolic Lazarus (Budapest, Lázár utca 4.)
2 hete
Bűvös Szakács
Van, aki sűrűn szereti
3 hete
Food & Wine
AZ EREDETI JÓKAI BABLEVES – Tatán és Pesten
1 hónapja
Késportál
PODZIMNÍ NOŽE 2019
5 éve
Praliné Paradicsom
Hajtogatott hájas tészta
7 éve
Index boros fórum
Index metszés fórum
Vízállásjelentés
Index éttermes fórum
Bloggyűjtemények
Gasztro-blogok
Gasztrolap
Torkosborz
Szerzői jog
Az oldalon található tartalmak utánközlése csak engedélyemmel, hivatkozással lehetséges.
GasztroJazz
© Oláh Gábor