skip to main | skip to sidebar

GasztroJazz

Hapci és Kamilla gasztrokulturális kalandozásai

Oldalak

  • Főoldal
  • Szerzők
  • Tartalomjegyzék
  • Étteremajánló
  • Étteremtesztek
  • Borok
  • Csokoládék
  • Kapcsolat

Szerzők

Hapci
Kamilla
Főoldal
Feliratkozás: Bejegyzések (Atom)

SANTOKU.hu

SANTOKU.hu
Japán konyhai kések

Téma

  • állat (15)
  • bor (97)
  • borrendezvény (12)
  • cukrászda/kávézó (26)
  • csokoládé/bonbon (36)
  • delikát (1)
  • ebédmenü (20)
  • ego (14)
  • étterem (16)
  • étteremkritika (169)
  • gasztronómia (8)
  • gasztrorendezvény (29)
  • halászlé (22)
  • horgászat (7)
  • interjú/riport (2)
  • kertészet/növény (3)
  • kirándulás/utazás (13)
  • közélet (3)
  • pékség (1)
  • pizza (50)
  • recept/étel (10)
  • sütemény (20)
  • szolgálati (3)
  • vettük/kóstoltuk (47)
  • zene (11)

Hozzászólások

Get this Recent Comments Widget

Archívum

Borok/éttermek és pontok

1: katasztrofális
2: rossz
3: gyenge
4: átlagos
5: átlagnál jobb
6: jó
7: kiváló
8: klasszis
9: nemzetközi klasszis
10: életre szóló élmény

Követők

RSS

Bejegyzések
Atom
Bejegyzések
Megjegyzések
Atom
Megjegyzések

METSZŐOLLÓ.hu

METSZŐOLLÓ.hu
ARS és KUKER metszőollók

Barátok

  • Alberti Dorina - online marketing
  • Cerkabella Könyvkiadó
  • Kertészet és Szőlészet

Látogatom

  • Dining Guide
    „Ez a típusú munka egyfajta inspiráló intenzitást hoz” – műhelytitkok a Natura Hill italprogramjáról
    12 órája
  • Bűvös Szakács
    VI. Czifray – első forduló beosztása
    5 napja
  • Food & Wine
    Aria Hotel Budapest – 10 éves a világ egyik legkiválóbb szállodája
    6 napja
  • Dorozsmai Endre
    Pizzaiolo (Székelyudvarhely, Korniss Ferenc u 34.)
    1 hete
  • A Művelt Alkoholista
    A borkritikus halála
    1 hónapja
  • Késportál
    PODZIMNÍ NOŽE 2019
    5 éve
  • Praliné Paradicsom
    Hajtogatott hájas tészta
    7 éve
  • Index boros fórum
  • Index metszés fórum
  • Vízállásjelentés
  • Index éttermes fórum

Bloggyűjtemények

  • Gasztro-blogok
  • Gasztrolap
  • Torkosborz


Powered By Blogger

Szerzői jog

Az oldalon található tartalmak utánközlése csak engedélyemmel, hivatkozással lehetséges.

GasztroJazz

© Oláh Gábor