Non plus ultra - Made in Belgium

Üdvözlünk és csodálatos élményekkel várunk a csokoládé világában!
Belgium ismert a finom csokoládéiról. A belga csokoládék kiválóságát a legjobb alapanyagok, a különleges gyártási eljárások és a szigorú minőségellenőrzési módszerek biztosítják.
Márkanevünk, a "The Belgian" összekapcsolódik a belga gyártású kiváló minőséggel, folyamatos elkötelezettségünk a minőség iránt megalapozta hírnevünket a csokoládé imádói körében az egész világon.


A csokoládé a szenvedélyünk, ennek egyik tartóoszlopa a kézművesség. Elhivatott csokoládémestereink a kreativitás és innováció megtestesítői. Naponta kutatják az egyre kifinomultabb recepteket és szemet vonzó kombinációkat. Csak az önök gyönyörködtetése vezérli őket, drága vásárlóink!
Büszkén mutatjuk be az új "Pralines" válogatást. A fehér-, tej- és étcsokoládé bevonat alatt csokoládémousse változatok lepik meg önöket. Hunyják be a szemüket és fedezzék fel ezt a nagyszerű párosítást! Melyik a kedvencük?
Próbálják ki és essenek vele szerelembe...


Kedves olvasóim a doboz fedlapjának belső oldalán található angol szöveg hozzávetőleges fordítását (© Hapci, a fordítás színvonala illeszkedik a doboz tartalmához) olvasták.
A valóság a fotókból és az összetételből kiolvasható.
Lehet röhögni...


The Belgian Pralines
Gyártó: The Belgian Chocolate Group, Olen, Belgium
Forgalmazó: G.I.F.T. Kft., Budapest
Beszerzési ár: - (200 g)
Összetétel: cukor, növényi zsír, sovány tejpor, tejcukor, kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, savópor, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, vajolaj, természetes aroma

1 megjegyzés: