A doboz felirata szerint ez egy mogyorójégkrém cukrozott mogyoródarabkákkal, "Az év fagylaltja 2007" aranyérmes terméke.
Én azt gondolom, hogy ez a tetejére szórt pár szemcsén kívül mogyorót nyomokban is alig tartalmazó, mogyóróízre kevéssé hajazó, mérhetetlenül édes, furcsán szemcsés-lisztes állagú gusztustalanság.
Gratulálok a zsűrinek!
Fogyasszanak napi egy küblivel fejenként, életfogytig.
Mert megérdemlik.
Arany mogyoró
Gyártó: Gelato Italiano Kft., Környe
Beszerzési ár: - (900 ml)
Összetétel: friss tehéntej (2,8%), kristálycukor, növényi zsír, sovány tejpor, tejsavópor, dextróz, invertcukor (kristálycukor, víz, citromsav, nátrium-hidrogénkarbonát), mogyoró koncentrátum, stabilizátorok (szentjánoskenyérliszt, guargumi, karragén), emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), antioxidánsok (alfa tokoferol, aszkorbinsav zsírsav észterei), koller (víz, kristálycukor, glükóz), tejszínaroma, étkezési só, mogyoróaroma, kristályvanillin, karamellizált mogyoró (kristálycukor, mogyoró, karamellszirup, mogyoróaroma)
Magyar fehér válogatott – 2. kör
17 órája
Hogy ez milyen nem tudom, de a szilvásgombócuk egész ehető. Annak csak némely doboza bonthatatlan. Számomra a Carte D'or "remekművei" a pálmavívők. A Dobostorta tetején szétpotyogtatott fogtörő cukorgrüblik, a Rákóczi túrós tiszta fahéj íze..stb.A design ott van, ízkínálat bőséges, beltartalom uncsi.
VálaszTörlésA Carte d'Or több termékénél markáns minőségromlást éreztünk pár éve és rettenetesen édesek - olyat se veszünk már.
TörlésÉn egy ideje már nem kísérletezek. Ugyanis - mondjuk a németekkel ellentétben - idehaza ízdömping van. Irgalmatlan sok variációt lehet kapni,már ami a fantázianeveket illeti...Azért kíváncsi lennék Ti melyiket ajánlanátok, mi az amit valóban érdemes megvenni? (Még évekkel ezelőtt a Häagen Dazs-ra esküdtem, de errefelé nem kapható.)
TörlésMég nem találkoztam olyan gyári jégkrémmel, amivel teljesen elégedett lettem volna, általában túl édesek és/vagy nincs elég intenzív ízük. Időnként veszünk valami olyat, amit még nem kóstoltunk, hátha...
TörlésHiányolom az címből a "(v)együnk szart" rovatcímet. :)
VálaszTörlésTörekszem a változatosságra. :)
TörlésIlletve elgondolkodtam azon, hogy ha valaki rákeres a "dányi parasztkolbász" szókapcsolatra, jelenleg vagy 5 duplikátumban jelenik meg az első találati oldalon a rovatom címe... ezt talán nem érdemlik...
Miért, közben jó lett a dányi parasztkolbász? :) Szerintem ami szar, az szar. Csináljanak jót és akkor írsz róluk a másik rovatodban. :))
VálaszTörlésEz megnyugtató kimenetel lenne. :)
Törlés