Nem tudom, a szakmát ilyen nehéz-e megmozdítani vagy a Budai Gourmet Fesztivál nulladik (szakmai) napja vonzotta el őket? Ugyanis a két eseményt sikerült magyarosan azonos időpontra tenni, a GTS második és a BGF nulladik napja egyaránt június 2-re esett. Nyilván a naptárban nehezen akadna hasonlóan megfelelő nap a gasztronómia szereplőinek és háttériparának bemutatására...
Varju Viktor és Bíró Lajos (Bock Bisztró) - nyúlból készült ételek
A bemutatók két színpadon (Basic Gourmet és Pizza, Pastry, Bakery) zajlottak.
Maurizio Leone pizzát süt
Georges Pralus (Institut Alain Ducasse) szuvidol
Stéphane Gerphagon és Takács Lajos (Olimpia)
Ádám Csaba (Kereskedőház Café) - tojásvariációk
Varga Gábor (Desszert.eu) és Világ Viktor (Kogart)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése