(V)együnk jót: Fuchs háztáji málnajoghurt



Gyártó: Fuchs Tej Kft., Valkó
Beszerzési ár: 320 Ft (500 g)
Összetétel: pasztőrözött tehéntej, málna gyümölcskészítmény 12%, élőflórás kultúra

A Cserpes gyártmányok mellett végre egy másik termelőtől is találtam normális minőségű, ipari hulladékoktól, adalékoktól és műanyagíztől mentes gyümölcsjoghurtot. Fuchs Imre termékei állandóan megvásárolhatók a Fehérvári úti piacon.

6 megjegyzés:

  1. mi az a málna gyümölcskészítmény? annak az összetételét kár, hogy nem kötelező feltüntetni, mert abba aztán minden belefér...

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez jó kérdés. :)
    Jelen esetben a gyümölcskészítmény málnaízű málnadarabokat jelent, így teljesen rendben van a dolog.
    (Sajnos a joghurtról nem találtam fotót a gyártó honlapján, így ezt a piaci képüket tettem be illusztrációnak.)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem a termékeiket, de ezt a fickót még sose láttam ott. Mindig két hölgy szokott kiszolgálni. Mókás. A tejföljük verhetetlen.

    VálaszTörlés
  4. Ági, aki főz: a honlapról loptam a képet, az az eredeti címe (kb.), hogy Fuchs Imre ellenőriz a piacon.
    A joghurtot a BCE Villányi úti kiállításán vettem múlt héten, ott is hölgyek voltak. Ma viszont láttam a képen szereplő urat a vajdahunyadvári, virágkiállításnak meghirdetett, amúgy nehezen minősíthető dzsemborin. Vettem újabb joghurtot, aztán picit töprengtem, hogy szólok Neki, én vagyok Hapci, a híres gasztroblogger és netterorista. Végül nem szóltam, viszont rettenetesen tüsszögtem a sok hulló platánszösztől. :)

    VálaszTörlés
  5. ha esetleg arra jár valaki, a Thököly és a Dózsa György út sarkán (a keleti felé) van egy szociális bolthálózat tagja, 2 tüneményes eladóval, ott is vannak Fuchs tejtermékek (és néhány más is), nekem spec az áfonyás a kedvenc. meg a meggyes. meg a barackos..

    VálaszTörlés
  6. Mi is vettünk pár napja újabbakat a Fény utcai piacon. :)

    VálaszTörlés