Budai Gourmet Fesztivál

Kétszer is kilátogattam a Millenárisra (csütörtökön és vasárnap), másodjára Kamilla társaságában. Nagyon-nagyon röviden és rendszerezés nélkül összefoglalom a tapasztalatokat.

Először jöjjenek a pozitív élmények.
- Egy argentin malbec a Bor és Más standján.
- Bolyki János Egri Királyleányka.
- Debreczeni Pince Etyeki Pinot Noir.
- Miklóscsabi Móri Utazóbőrönd és Nirvána.
- Lisicza Pécsi Királyleányka és Ében Cuvée.
- Borpalota Fríz Mátraaljai Rajnai Rizling.
- Vida Péter Szekszárdi La Vida Merlot.
- Kreinbacher Somlói Öreg Tőkék Bora.
- A Kistücsök ételei: cukkini tagliatelle fasírttal, báránypajsli.
- A Dining Guide pirinyó étteremkalauza.
- Lányok a Decanter standján.



Aztán következzenek a negatívak is.
- A Soproni Borvidék teljes hiánya.
- Egyes mátraaljai pincék (Ákos, Benedek) rozé borai.
- Bodri Szekszárdi Optimus Cuvée.
- Borpalota Mátraaljai Szürkebarát és Őzike Cuvée.
- Maul Villányi Pinot Noir.
- Töki pompos imitációk 700 pénzért.
- Némi szervezetlenség és információhiány.
- Kis helyre összezsúfolt standok.

Két éve voltam utoljára, akkor jobban tetszett a rendezvény...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése