(V)együnk jót: Panni házi málnalekvár



Gyártó: Megyery Tibor, Verőce
Beszerzési ár: 800 Ft (350 g)
Összetétel: málna (70-80 g/100 g), cukor (20-30 g/100 g)

A Panni szörpöket és lekvárokat készítő szimpatikus testvérpárral a BCE budai campusának áprilisi dísznövénykiállításán találkoztam először. Ott csak szörpöket ittam, jólestek a szomszédos standon sütött kenyérlángos mellé. Egy héttel később újra találkoztunk, melléjük pakoltam ki a metszőollóimat a Vajdahunyadvárban az Anyák napjára virágvásárként meghirdetett átverésen (ahol rövid tartózkodásom alatt sűrűn gondoltam a rendezők mamájára). Itt aztán vettem egy lekvárt kóstolónak.
A Panni málnalekvár annyira jó, hogy ehhez hasonlót otthon is nehéz lenne csinálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése