tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post2890450344730772027..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: A narancs érintésének diszkrét bájaHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-58804746145880443992015-05-04T11:50:04.332+02:002015-05-04T11:50:04.332+02:00Köszi az infókat!
A poszt kirakása után pont megné...Köszi az infókat!<br />A poszt kirakása után pont megnéztem egy narancsos Lindtet. Igazad van, abban is narancspüréből képzett granulátum van, csak több benne a narancs. Rosszul emlékeztem, vagy változott a receptúra. A Lindtek is egyre gyengébbek, bár csoda is lenne, ha maradt volna a minőség, miközben elöntöttek minden hálózatot a termékeik. Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-82969496088900271542015-05-04T11:41:05.270+02:002015-05-04T11:41:05.270+02:00Frey a gyártó és a tesco - s svájci sorozatot is ő...Frey a gyártó és a tesco - s svájci sorozatot is ők csinálják. Sajnos mindegyik (az összes spar - os és a tesco - sak is ) gyenge . Bár még nem ettem eredeti Frey csokit , az lehet még jó , abból kiindulva , hogy a tesco - s olasz csokik szintén gyengék , de az eredeti gyártó saját termékei (Vanini) viszont jók. (szintén végigettem már a palettát :) )<br />A Lindt mondjuk szerintem szintén gyenge. Mondjuk a Spar - ban nem igazán van olyan csoki ami jó. :(Anonymousnoreply@blogger.com