tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post2119943847635485569..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Rebarbara és eperHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-43809801257495670522015-07-28T06:44:11.350+02:002015-07-28T06:44:11.350+02:00Megnyugtattál...
MackóúrMegnyugtattál...<br />MackóúrAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-1371998086087807502015-07-28T00:07:32.938+02:002015-07-28T00:07:32.938+02:00Kedves Mackóúr, becsapós talán a fotó. A süteménye...Kedves Mackóúr, becsapós talán a fotó. A süteményen nem volt nyoma zselatinnak és a tésztalapok állagából ítélve max. 1 órával korábban rakhatták össze, ha netán nem rendelésre (szoktam látni a hűtőpultjukban 1-1 ""demo" desszertet). A rebarbarát valószínűleg cukros szirupban főzték kicsit.<br />Ez egy nagyon-nagyon jó sütemény volt, bár kétségtelenül csak azért raktam ki a fotóját, hogy valami megjelenjen múlt héten, mielőtt elmegyek nyaralni. :)Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-65370601748702965102015-07-26T06:29:45.872+02:002015-07-26T06:29:45.872+02:00Mióta megjelent, nézegetem a fotót - egyre kevésbé...Mióta megjelent, nézegetem a fotót - egyre kevésbé tetszik.<br />Hiába tűnik jónak a rebarbara-eper párosítás, alkalmasnak a vékony tésztalapocska, ha egy aprósággal agyon csapják az egészet: az eper nem friss, vágási felületén kiütközik a zselatin, alatta a tészta megereszkedett. A rebarbarán is, mintha látnék zselatint, gondolom, jutott a tésztára is.<br />Akkor lehetne hibátlan a desszert, ha rendelésre, frissen készülne minden egyes adag.<br />MackóúrAnonymousnoreply@blogger.com