tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post1881654990841027802..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: A nyár legjobb leveseHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-20552468965949339792012-08-29T12:43:10.887+02:002012-08-29T12:43:10.887+02:00Ízre remek volt a kompozíció, csak a tészta állaga...Ízre remek volt a kompozíció, csak a tészta állaga rontotta le az élményt.<br />Köles, gersli, rizottórizs - ezekkel finom lehet a friss vargánya.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-75830101329278008822012-08-29T12:16:58.004+02:002012-08-29T12:16:58.004+02:00Gombához, pláne vargányához nagyon passzolnak a pi...Gombához, pláne vargányához nagyon passzolnak a pikánsízű sajtmártások: márványsajtos,például, de a kapros-juhtúrós se rontja el.<br />Ötletesebb, biztonságosabb, s tán még finomabb is valamilyen kásával (pl. köles) kínálni.Szysssznoreply@blogger.com