tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post1448021580743824013..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Csepp a tengerbenHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-83254065794418881422014-06-01T22:23:29.544+02:002014-06-01T22:23:29.544+02:00Nem számolgattam, de nem tartom kizártnak, hogy a ...Nem számolgattam, de nem tartom kizártnak, hogy a címkén megjelölt százalék stimmel.<br />Lehet, hogy nagyon drága pezsgőt használnak...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-91265124609743585262014-06-01T12:29:01.386+02:002014-06-01T12:29:01.386+02:00Ha jól számolok, egy üveg pezsgőből (vegyük a töme...Ha jól számolok, egy üveg pezsgőből (vegyük a tömegét 750 grammnak) 375 000 üveg 200 grammos pezsgős-csokoládés eperlekvár készíthető. Ez 75 tonna. Remélem, elírás a 0,001%.Anonymousnoreply@blogger.com