tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post8782023868007806828..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Szepsy borvacsora az AbszintbanHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-8401142276996893142010-02-19T11:52:05.190+01:002010-02-19T11:52:05.190+01:00Walter Melone: örülök és köszönöm!
A mixer itallap...Walter Melone: örülök és köszönöm!<br />A mixer itallapja biztos nagyon jó lenne! Borvacsorát is be lehetne vezetni pl. pálinkával, sőt - a szokásokkal ellentétben -, leves (esetleg alkoholos) is lehetne benne. Zárásnak jöhetne pezsgő. Ilyen borvacsorákat (több termelő borai és egyéb szeszféléi) szerettem volna csinálni ősztől a Maligánban, de előbb jött a depresszió és a pénzügyi csőd...<br />Full scale/range italsort csak azért esik nehezemre elképzelni, mert a - kellő mennyiségű :) - boron kívül alig fogyasztok alkoholtartalmú italokat...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-77904095732321819952010-02-19T11:27:23.361+01:002010-02-19T11:27:23.361+01:00Hello Hapci!
Tetszik itt, némileg hiánypótlónak é...Hello Hapci!<br /><br />Tetszik itt, némileg hiánypótlónak érzem ezeket az írásokat.<br /><br />----------------<br /><br />A napokban beszélgettünk arról, hogy a bor és étel párosítása végre beépülni látszik a napi gyakorlatba, míg 7-8 éve, még kuriózumnak számított.<br />Amit azonban hiányolok, az a többi ital. És nem is feltétlenül az alkohol tartalmú italokra gondolok.<br /><br />Képzelj el egy menüsort egy tényleg profi mixer itallapjával. Az italok nem csak ízükben, de akár színükben is igazodhatnának a fogáshoz... ;-)Walter Melonehttp://waltermelone.blog.hunoreply@blogger.com