tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post7055479659061164426..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Aranyszarvas - egyre magasabbanHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-86235954667011216882011-11-15T15:32:51.832+01:002011-11-15T15:32:51.832+01:00Steel és Hapci!
Pont a mostani a.szarvas-mogyorósi...Steel és Hapci!<br />Pont a mostani a.szarvas-mogyorósi relációról vitáztunk a f. policeon. Részben pont azt fejtegettem ami a fentiekben olvasható. <br />Hát mogyorósi nem egy kategória antónióval a laci k. cukrászát meg tényleg említeni sem érdemes.Ettől még nem rossz a laci k. csak tényleg ne egy kalap alá vegyük már a kettőt.benkenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-61012044741750434572011-11-15T10:30:41.156+01:002011-11-15T10:30:41.156+01:00Steel: azért vannak új dolgok is mostanában, példá...Steel: azért vannak új dolgok is mostanában, például pár hete láttam napi ajánlatként 2 fogásos ebédet (3500 Ft) a honlapon, aztán eltűnt. Talán kevesen vannak a konyhán ahhoz, hogy többet kísérletezzenek.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-35652407758805796072011-11-15T10:17:11.947+01:002011-11-15T10:17:11.947+01:00egyetértek, valóban kifinomultabb és jobb lett. úg...egyetértek, valóban kifinomultabb és jobb lett. úgy tűnik antónió egy megfontolt, csiszolgatós versenyző, egyfolytában finomít és alakít apránként az ételein. talán egy hajszállal nagyobb változatosság lenne üdvözítő, akkor gyakrabban megfordulnék én is.steelhttps://www.blogger.com/profile/10584548774068985243noreply@blogger.com