tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post6923529711328942358..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Ebéd a Gold BisztróbanHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-57385101240892315682011-06-10T08:55:34.397+02:002011-06-10T08:55:34.397+02:00Orchidée: mi nem járunk gyakran (ilyenkor inkább a...Orchidée: mi nem járunk gyakran (ilyenkor inkább a kiülős helyeket preferálom), de tegnap rossz idő volt, a Goldban ettünk. Az ételekkel semmi gondunk nem volt, sőt, a kacsám kiváló volt. Annyi változást érzékelek tavalyhoz képest, hogy nőtt a köret mennyisége, ennyit (pl. tegnap krumpli és bulgur) nem eszünk meg. Két említésre méltó apróság nem tetszett: a bal oldalamon ragacsos volt az asztal, az elsőre kihozott bort pedig visszaküldtem, sokat állhatott kinyitva.<br />Ezekből messzemenő következtetéseket nem vonnék le, viszont korábban nem történt ilyesmi.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-33543929086179506222011-06-10T08:31:21.872+02:002011-06-10T08:31:21.872+02:00Hapci, mi áprilisban és márciusban voltunk többszö...Hapci, mi áprilisban és márciusban voltunk többször a Gold Bisztróban. Hanyagolni fogjuk jó ideig. Az ételek minősége, a konyhából terjengő égett ételszag és a kiszolgálás igencsak kívánni valót hagynak maga után. 2010 január és július között szinte mindig ott ebédeltünk. Ahhoz képest pedig igencsak szembetűnő a változás, sajnos negatív irányba.Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-87759672127327773302011-02-18T11:13:52.375+01:002011-02-18T11:13:52.375+01:00Nem volt rossz az íze, de az állaga engem taszítot...Nem volt rossz az íze, de az állaga engem taszított, bár a tejberizst szeretem. Mindig érdemes eldönteni, mit akarunk (mire van keret), mert pl. a piláf vagy rizi-bizi is remek dolog, sőt, akár a legegyszerűbb párolt jázminrizs is lehet remek - ellentétben egy elcseszett, rizottónak nevezett valamivel.<br />Az ár/érték nagyon jó a Goldban és még jobb lehetne, ha a desszertek egy része nem csúcsgasztronómikus méretű lenne. Persze lehet, ez 60 kilós nőket kevésbé zavar, mint engem. :)Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-15049880895897589562011-02-18T10:57:05.886+01:002011-02-18T10:57:05.886+01:00Úgy látszik az ebédmenü árszintbe már nem fér bele...Úgy látszik az ebédmenü árszintbe már nem fér bele az Arborio rizs, kár. A kép alapján tejberizsnek látszó "tárgy" kinézete van, ám ettől az íze s állaga lehetne akár kiváló is. Az ár érték arány viszont jónak tűnik...nekem...innen nézve.Haranglábhttps://www.blogger.com/profile/04300827126646612723noreply@blogger.com