tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post6204191195163209..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Mák - a nyári szünet előttHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-55067540656054011412011-09-27T19:45:16.865+02:002011-09-27T19:45:16.865+02:00Dorozsmai Endre: mint az elején írtam, ambivalens ...Dorozsmai Endre: mint az elején írtam, ambivalens várakozásokkal ültem be, ebédre nem feltétlen kedvelem a habokkal feldíszített miniadagokban kifejeződő magas konyhaművészetet. Ehhez képest abszolút pozitív élmény volt, csak hát az ebédmenü ára... az is csillagos színvonalú...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-82932493743883838492011-09-27T16:47:47.692+02:002011-09-27T16:47:47.692+02:00Tavaly voltam a Mákban, valamikor a nyár elején, n...Tavaly voltam a Mákban, valamikor a nyár elején, nem sokkal nyitás után, kellemes élmény volt, azok alapján amiket olvasok most már rendszeresen, megérne még egy látogatást. <br /><br />No meg a 15 Alexandra pont... <br /><br />Meg Huszár Krisztián receptjei a Magyar Konyhában...<br /><br />Sok a célpont, kevés az alkalom :(Dorozsmai Endrehttps://www.blogger.com/profile/12949240946552914873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-27159551262697715032011-08-19T11:38:37.447+02:002011-08-19T11:38:37.447+02:00Ezúttal rajtunk kívül még 2 asztalnál ültek. Erőse...Ezúttal rajtunk kívül még 2 asztalnál ültek. Erősen csodálkoznék, ha tömeg lenne délben ilyen árak mellett, bár a konyha vitathatatlanul kitűnő.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-47303705812214315202011-08-19T07:49:32.597+02:002011-08-19T07:49:32.597+02:00A Mákban utoljára akkor voltam, amikor a 'szom...A Mákban utoljára akkor voltam, amikor a 'szomszédvár' (Stand bistro à la Segal)még ment, akkor nem voltam elragadtatva tőle, ijesztően kongott.nagypapihttps://www.blogger.com/profile/17107993981520192623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-87876162766455031792011-08-16T23:36:04.571+02:002011-08-16T23:36:04.571+02:00Brumi: én is gyenge kiszolgálásra számítottam az o...Brumi: én is gyenge kiszolgálásra számítottam az olvasottak alapján, de pozitívan csalódtam. A szőke pincérlány kifejezetten kedves volt és a társával se volt semmi baj.<br />Talán ez már része a beígért változásoknak. Most láttam a Faszbukon, mától elindult a Mák 2.0 verzió...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-59739925355791061612011-08-16T19:56:19.444+02:002011-08-16T19:56:19.444+02:00Az étellel soha nem volt gondom, kiváló kb. 3 hete...Az étellel soha nem volt gondom, kiváló kb. 3 hetente járok oda. <br /><br />A kiszolgálással viszont annál inkább. Leülünk 10 percog oda se jönnek. Volt hogy felálltunk mert a kiszolgáló bár látta hogy jövünk, inkább matatott a pultnál. Ezen a téren radikális változás kell, semmi más csak odafigyelés. Miéárt van ez hogy Bécsben (280 kilométerre) ez alap, itt meg nincs?brumihttp://www.eco.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-54196026523759144472011-08-16T09:56:06.633+02:002011-08-16T09:56:06.633+02:00A kacsa Józsitól jöhetett, a Budagyöngyéből, kivál...A kacsa Józsitól jöhetett, a Budagyöngyéből, kiváló húsválasztékkal rendelkezik, Krisztián meg amúgy is az egyik legválogatósabb séf, ami az alapanyagokat illeti, szóval ne csodálkozzál, hogy azok kitűnőek. Ahogy mondani szokták, innen már csak arra kell vigyázni, hogy ne rontsa el az ember azokat. :)ehranhttps://www.blogger.com/profile/10283434728403271650noreply@blogger.com