tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post6037568688309135217..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Csillagos ebéd I. - CostesHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-22208343483452211942011-10-21T16:29:50.815+02:002011-10-21T16:29:50.815+02:00Köszi. (mindent, az odafigyelést)Köszi. (mindent, az odafigyelést)pupahttps://www.blogger.com/profile/14938827862767768801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-22522881077703841822011-10-19T00:21:21.831+02:002011-10-19T00:21:21.831+02:00Pupa: az adagnál (úszott el). Ott a link (ebédmenü...Pupa: az adagnál (úszott el). Ott a link (ebédmenü minősége), hogyan pontozok. Ezek azért nem nagy adagok, a kiegészítőkre (köszöntő és utódesszert) meg már adtam fél-fél pontot a mennyiségnél és a bónusznál is.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-83260694736630485172011-10-18T17:45:12.737+02:002011-10-18T17:45:12.737+02:00Hapci?
Végigolvasva a kritikát, nem derül ki hol ú...Hapci?<br />Végigolvasva a kritikát, nem derül ki hol úszott el az-az 1 árva pont.<br />Miért nem adtál maximális 10-et?<br /><br />CHL :-)!<br />Szeretnék én ilyen egyenletes vastagságú fatörzs- rostszerkezetű lazachússal dolgozni....pupahttps://www.blogger.com/profile/14938827862767768801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-26079528884406376742011-10-18T12:28:26.462+02:002011-10-18T12:28:26.462+02:00Dorozsmai Endre: ha valaki finanszírozná, heti egy...Dorozsmai Endre: ha valaki finanszírozná, heti egyszer ott ebédelné(n)k. :)Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-8158036624640043322011-10-18T12:26:17.080+02:002011-10-18T12:26:17.080+02:00Persze nem a Costesnél, hanem nálam a célpont-list...Persze nem a Costesnél, hanem nálam a célpont-listán.Dorozsmai Endrehttps://www.blogger.com/profile/12949240946552914873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-25259956801170193802011-10-18T12:25:23.448+02:002011-10-18T12:25:23.448+02:00Kedvet kaptam újra elmenni ebédelni a Costesbe. Bá...Kedvet kaptam újra elmenni ebédelni a Costesbe. Bár elég sokan vannak a várólistán. :)Dorozsmai Endrehttps://www.blogger.com/profile/12949240946552914873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-67897736183101201022011-10-18T11:48:19.520+02:002011-10-18T11:48:19.520+02:00Fénykép alapján határozott véleményt mondani ostob...Fénykép alapján határozott véleményt mondani ostobaság, fikázni rosszindulat.<br />De ha tud Cheflaszlo a Costesnél jobb helyet, szívesen megnézem.<br />Szép ebéd volt.Muskotály küvénoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-35693548274773611042011-10-18T10:20:42.456+02:002011-10-18T10:20:42.456+02:00De lacika, ebédmenü kategóriában elég nagy "v...De lacika, ebédmenü kategóriában elég nagy "vasziszdas" volt ez az étkezés - nyilván az ára is kiemelkedik a többi közül, de így is azt mondom, hogy jó az ár/érték aránya. A lazacnál meg engem jobban érdekelne, hogy jól van elkészítve, mint hogy "harmadosztályú a külalakja" - de hát a Bocuse kapcsán is látszott, hogy neked fontosabb a külalak, mint az íz, ami szerintem szakácsként némiképp gáz, de hát mindegy, ez van, nem tudhat mindenki jól főzni, legalább tálalj szépen, nem igaz? ;)ehranhttps://www.blogger.com/profile/10283434728403271650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-14757764900581654852011-10-18T07:59:02.247+02:002011-10-18T07:59:02.247+02:00hmm. érdekes fogások, tényleg nincs nagy vasziszda...hmm. érdekes fogások, tényleg nincs nagy vasziszdas. a lazac kifejezetten harmad osztályú külalakkal, szeleteléssel.cheflaszlohttps://www.blogger.com/profile/03783417951636381140noreply@blogger.com