tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post4838288022374424446..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: (V)együnk szart: Sangria sangriaHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-56688673422406316392010-06-23T23:53:46.954+02:002010-06-23T23:53:46.954+02:00Sajnálom, biztos tippem nincs, sangriát keveset is...Sajnálom, biztos tippem nincs, sangriát keveset iszom.<br />Talán jó fogódzó, hogy eddig mindig spanyol gyártmányokat vettünk, amiknek volt valami márkanevük, és gyümölcsöt (gyümölcslevet) is tartalmaztak, ellentétben ezzel az édes-üres élelmiszeripari hulladékkal.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-13214772269562619082010-06-23T14:34:59.666+02:002010-06-23T14:34:59.666+02:00Köszi az infót!
Névtelen! A piros flakonos spanyo...Köszi az infót!<br /><br />Névtelen! A piros flakonos spanyol a legjobb.Diahttps://www.blogger.com/profile/15534204797081996970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-37631042028638160892010-06-23T13:57:51.808+02:002010-06-23T13:57:51.808+02:00Ha már megmondtad, milyet ne vegyünk, legalább ajá...Ha már megmondtad, milyet ne vegyünk, legalább ajánlhatnál olyat, amit nyugodt szívvel megvehetünk.Anonymousnoreply@blogger.com