tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post4156185557907951514..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Gelato Italiano mogyoró - a díjnyertes jégkrém (khmmm)Hapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-19297607204651577112012-08-19T02:26:29.045+02:002012-08-19T02:26:29.045+02:00Ez megnyugtató kimenetel lenne. :)Ez megnyugtató kimenetel lenne. :)Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-80589084711814540952012-08-16T22:12:25.105+02:002012-08-16T22:12:25.105+02:00Miért, közben jó lett a dányi parasztkolbász? :) S...Miért, közben jó lett a dányi parasztkolbász? :) Szerintem ami szar, az szar. Csináljanak jót és akkor írsz róluk a másik rovatodban. :))Szalkai Gerihttps://www.blogger.com/profile/16151953389198438090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-57309916809948938642012-08-16T00:27:05.381+02:002012-08-16T00:27:05.381+02:00Törekszem a változatosságra. :)
Illetve elgondolko...Törekszem a változatosságra. :)<br />Illetve elgondolkodtam azon, hogy ha valaki rákeres a "dányi parasztkolbász" szókapcsolatra, jelenleg vagy 5 duplikátumban jelenik meg az első találati oldalon a rovatom címe... ezt talán nem érdemlik...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-13897136095176476462012-08-15T20:42:08.921+02:002012-08-15T20:42:08.921+02:00Hiányolom az címből a "(v)együnk szart" ...Hiányolom az címből a "(v)együnk szart" rovatcímet. :)Szalkai Gerihttps://www.blogger.com/profile/16151953389198438090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-79260545381199055722012-08-14T23:20:53.780+02:002012-08-14T23:20:53.780+02:00Még nem találkoztam olyan gyári jégkrémmel, amivel...Még nem találkoztam olyan gyári jégkrémmel, amivel teljesen elégedett lettem volna, általában túl édesek és/vagy nincs elég intenzív ízük. Időnként veszünk valami olyat, amit még nem kóstoltunk, hátha...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-74458051705494835772012-08-14T19:10:18.123+02:002012-08-14T19:10:18.123+02:00Én egy ideje már nem kísérletezek. Ugyanis - mondj...Én egy ideje már nem kísérletezek. Ugyanis - mondjuk a németekkel ellentétben - idehaza ízdömping van. Irgalmatlan sok variációt lehet kapni,már ami a fantázianeveket illeti...Azért kíváncsi lennék Ti melyiket ajánlanátok, mi az amit valóban érdemes megvenni? (Még évekkel ezelőtt a Häagen Dazs-ra esküdtem, de errefelé nem kapható.) Anihttps://www.blogger.com/profile/03505420983955401394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-91093457287866027222012-08-14T11:51:04.459+02:002012-08-14T11:51:04.459+02:00A Carte d'Or több termékénél markáns minőségro...A Carte d'Or több termékénél markáns minőségromlást éreztünk pár éve és rettenetesen édesek - olyat se veszünk már.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-19233348242744385052012-08-14T11:35:54.706+02:002012-08-14T11:35:54.706+02:00Hogy ez milyen nem tudom, de a szilvásgombócuk egé...Hogy ez milyen nem tudom, de a szilvásgombócuk egész ehető. Annak csak némely doboza bonthatatlan. Számomra a Carte D'or "remekművei" a pálmavívők. A Dobostorta tetején szétpotyogtatott fogtörő cukorgrüblik, a Rákóczi túrós tiszta fahéj íze..stb.A design ott van, ízkínálat bőséges, beltartalom uncsi.Anihttps://www.blogger.com/profile/03505420983955401394noreply@blogger.com