tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post3058169805720033933..comments2024-03-11T02:21:56.822+01:00Comments on GasztroJazz: Philippe Suchard forog a sírjábanHapcihttp://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-51841922600160434192011-11-30T11:03:22.394+01:002011-11-30T11:03:22.394+01:00Vannak termékek, amik talán nem is változtak, csak...Vannak termékek, amik talán nem is változtak, csak én lettem finnyásabb az évek során.<br />A Suchard cuccok egészen biztos nem ilyenek, a kakaó régi dobozát például sokáig őriztem, miután megtörtént a beltartalom "gazdaságosítása" és nem vettünk belőle többé.Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7832918409493623852.post-15746650195329239092011-11-30T10:38:40.723+01:002011-11-30T10:38:40.723+01:00Gyerekkoromban a Finessa marcipános csokoládéja vo...Gyerekkoromban a Finessa marcipános csokoládéja volt a családi kedvenc. Egy-két hete vettem anyámnak egy táblával a Müllerben, de közölte, hogy többet ne hozzak, mert gyenge és nem is emlékeztet a régire...Mirellehttps://www.blogger.com/profile/10021516035417776453noreply@blogger.com