(V)együnk szart: Cherry Rubin alkoholos meggy

A kézzel mártott konyakos meggy valamiféle hungarikum és nagyon finom. Természetesen ilyet (mármint kézzel készültet és finomat) nem nagyon lehet kapni, én legalábbis csak az Acer Kft. termékét találtam jónak az elmúlt pár évben. Az Acer kiskunlacházai, mint a címszereplő csoda gyártója is.


Ajándékba kaptuk, az Aldiban árusítják, nyilván olyan áron, amiért rendes konyakos meggyet haszonnal gyártani és forgalmazni lehetetlen. A blisztert kibontani se kell, hogy lássuk, itt kézi gyártásról szó sincs, a vastag étbevonóba zárt kicsiny meggyek tök egyformák.
Valami kevés szesz van bennük, egyébként mérhetetlenül édesek, a jó konyakos meggyekre jellemző izgalmas savas-kesernyés édességnek és bőséges-folyékony alkoholtartalomnak nyoma sincs. Persze, elég elolvasni az összetételt, máris megvilágosodhat a vásárló elméje.
Aztán ha megvilágosodott, remélhetőleg nem vásárol ilyet.

Cherry Rubin kakaós étbevonóval mártott alkoholos meggy
Gyártó: Demeter Zoltán, Kiskunlacháza
Forgalmazó: Aldi
Beszerzési ár: - (450 g)
Összetétel: cukor, növényi zsír, keményítőszörp, kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, alkoholos meggy, víz, kristályvanillin. Bevonat aránya: 50%. Alkoholtartalom: min. 2,2%.

4 megjegyzés:

  1. Ismerem, nem ezt hanem valami hasonlót kaptunk mi is, ehetetlen, ócska, ment a szemétbe, nem szabad ilyet megenni:-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még ehhez foghatóan vacakot nem ettem, de a hiperekben-diszkontokban kapható olcsó külföldi termékek se sokkal jobbak. Ezekhez képest az átkos rendszerben, 25 évvel ezelőtt a legrosszabb magyar gyártmány is ínyenc finomság volt.

      Törlés
  2. Az említett termék nem szar! Nekem kifejezetten ízlik. Nem kellene ennyire szélsőségesen fogalmazni. Különbözőek vagyunk,különböző ízléssel. J.Anita.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy vállaltan megosztó, kattintáshajhász cikksorozat a blogomon. :D
      De az összetétel azért magáért beszél, ez objektíven is megítélhető.
      Mindenkinek joga van nem érteni egyet velem, gyenge minőségű termékeket fogyasztani és azokat jónak találni.

      Törlés