Bocuse d'Or 2010 - ételfotók


Volenter István lett a harmadik


Kiss Gergelyt átmeneti áramszünet hátráltatta


Kiss Krisztián tányérjai további átgondolást kívántak volna


Hajdú Zoltán rosszul gazdálkodott az idővel


A második napon a versenyzők és a fotós jobb formában voltak


Az alkotó Budán, a Café Ertében dolgozik


Az egyetlen szakács, aki a H&E versenyen is döntős volt


Borjú és hal a későbbi győztestől


A második helyezett ételei

4 megjegyzés:

  1. Ezek azért sokkal kiforrottabbak, fantáziadúsabbak, mint a H&E legtöbb tálja. Ebben is van (számomra) kevésbé tetsző, de hát én nem ültem a zsűriben. :)

    VálaszTörlés
  2. Még bekerülhetsz...
    Ahogy látom, a Bocuse-ra több a sanszod, mint a Hagyomány@Evolúció esetében...
    Egyébként mindkét versenyen voltak nekem tetsző és nem tetsző ételek. Ezt nem akartam elemezgetni, mert nem értek hozzá annyira (bár ez a része alkalmazott képzőművészet, bárki beleszólhat, akinek van ízlése) és az ízeket/textúrákat nem érezte a zsűri tagjain kívül senki.
    Azok a munkák, ahol rengeteg apró elem (és káosz) van, nem szoktak tetszeni. Nekem max. 5-6 dolog fér el egy tányéron, és lehetőleg ne legyenek mikroszkopikusak, mert az nem is szép. Szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Legközelebb lefotózom neked, van egy találó karikatúra a haute cuisine-ről: Potrohos szakács, tradicionális sapkában, szemén órásnagyító, kezében szike, és valamit mérnöki precizitással farigcsál egy tálra. Tüneményes. Van egy nagyon jó (francia) nyomat is, egy éttermi konyha csúcsra járatott üzeméről. Beszarás.
    (bocs)

    VálaszTörlés
  4. Nagypapi: ez a potrohos, sapkás, nagyítós fazon nem a Levin? A szike, hát igen - az véleményes. Szerintem inkább EDC szakácskést (séfpillangó) hord...
    Küldd el őket maszekban, ha lehet!

    VálaszTörlés