Mazsola



Mazsolát szeptember 25-én találtuk. Az Auguszt Pavilonba készültünk sütiért, amikor célzatosan keresztbe feküdt előttünk a járdán. Csúnya volt, csontsovány, koszos és szinte élettelen.
Mazsola ma is csúnya. Kiderült, hogy sánta, süket és vesebeteg is szegényke. Viszont már tiszta és - képességeihez mérten - megtelt élettel. Megtanult a kajában válogatni is, mint minden rendes macska. Igyekszünk folyamatosan javítani az állagán, így kissé többet költünk rá, mintha oroszlánt tartanánk.
Mazsola hálás és jóindulatú lény. Ha felé indulunk, ránk függeszti réveteg tekintetét, majd késedelem nélkül bekapcsolja szuperszonikus dorombológépét.

2 megjegyzés:

  1. ez jó, mi is nagy macskarajongók vagyunk, Máltán pl. szembe lövik a kóbór kutyákat, a védett madarak emigrálnak, megpihennek a szigeten, ezek a parasztok azokat is kilövik! ami a csúcs volt, azt hallani, hogy a kutyákat nyakuknál fogva lógatják le a sziklákon, majd távlövésbôl lövik. vicces ez nekik. ebbôl már csak az volt a kielégülés nekem amikor kôvel tudtam megdobálni a hemzsegô pancsereket úgy hogy a sziklákon fel nem tudtak mászni, hogy elkapják a csöves gatyámat..ha..ha.. megtörtént.

    VálaszTörlés
  2. Cheflaszlo: az állatkínzókkal pont azt kellene tenni, amit ők - kétlábú férgek - tesznek szerencsétlen valódi állatokkal...
    Te meg a szikla tetejéről pl. a fejükre is hugyozhatnál, ha adhatok tippet. :)

    VálaszTörlés