Cenzúra



Ezt látom, ha kommentelni szeretnék egy különös szerzőpáros bűvös blogjára. Visszatértek a sztálini idők...
Elmesélek egy apró sztorit. Valamikor tanítottam a Kertészeti Egyetemen. A főnökünk, az idős professzor jóindulatú, de kissé enervált ember volt. Jött a rendszarváltás és a választás lehetősége. Az egyik jelölt szimpatikus reformtervekkel indult, megválasztottuk (nem rá szavaztam).
Másnap érkezésem után valami poénon nevetgéltem egyik barátommal a tanszéki belső folyosón. Hírnök jött pihegve, az új tanszékvezető vár. Bementem TB tanszékvezető úrhoz. Ő remegő szájszéllel ilyesmit szólt: "Röhögtök rajtam? Vegyétek tudomásul, én vagyok a főnök!"
Tudomásul vettük, hogy ő az. És egyre jobban röhögtünk rajta. Majd otthagytam az egyetemet és ollóügynöknek álltam.
Ha valaki a mese és a fenti kép, valamint Molnár B. Tamás és Bittera Dóra között bármi összefüggést lát, mérhetetlenül rosszindulatú.

6 megjegyzés:

  1. Az Index trükkösebb, ott ez jelenik meg egy napja:

    "Kedves fórumozó! Az Index Fórumok elérése akadozik. Elnézést a kellemetlenségért, dolgozunk a hiba elhárításán. Köszönjük a türelmet."

    VálaszTörlés
  2. Nagypapi: meglehet, MBT és BD egyszerre akartak kimoderálni mindenkit a varázsos blogról, akik nem ők. Az Index rendszere meg lebénult az iszonyatos erőlködést kísérő brutális verejtékezés következtében...

    VálaszTörlés
  3. Cheflaszlo: ejnye, botrányhős! Akkor állíts ilyen húzósakat, ha már bizonyítékod (is) lesz, írásban vagy magnón...

    VálaszTörlés
  4. bizonyíték.....? oooh édes szûzmama! ....csak néz körül, a reality a nagy bizonyíték.

    VálaszTörlés
  5. Cheflaszlo: a bizonyíték olyan dolog, amit a bíróságon elfogadnak. Pl. egy papírdarab, amit very grey import kapcsán a legbűvösebb ember csúcshaverjának cége bocsátott ki... No, van-é ilyened? Mer' ha nem, ne szaporítsd a szót (ami veszélyes fegyver).

    VálaszTörlés